Inici del Projecte Erasmus+ “Together We Write the History of the Future”

Aquest curs s’ha posat en marxa un altre projecte Erasmus+ amb el títol “Together We Write the History of the Future”. Alumnes de 2n ESO treballaran junts amb estudiants de la seva edat de Polònia i d’Itàlia sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU. 

Les primeres activitats de posada en marxa i d’apropament venen acompanyades d’uns vídeos de presentació en els quals els tres centres educatius participants mostren les seves instal·lacions. Aquí vos convidem a gaudir del vídeo resultant de les imatges que els nostres estudiants han gravat a l’IES Sineu per mostrar com estem avançant cap endavant malgrat la pandèmia del Coronavirus 19.

Podeu visualitzar el vídeo a l’enllaç següent:

https://youtu.be/hIlwLJnLiFw

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>