Inici del Projecte Erasmus+ “Together We Write the History of the Future”

Aquest curs s’ha posat en marxa un altre projecte Erasmus+ amb el títol “Together We Write the History of the Future”. Alumnes de 2n ESO treballaran junts amb estudiants de la seva edat de Polònia i d’Itàlia sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU. 

Les primeres activitats de posada en marxa i d’apropament venen acompanyades d’uns vídeos de presentació en els quals els tres centres educatius participants mostren les seves instal·lacions. Aquí vos convidem a gaudir del vídeo resultant de les imatges que els nostres estudiants han gravat a l’IES Sineu per mostrar com estem avançant cap endavant malgrat la pandèmia del Coronavirus 19.

Podeu visualitzar el vídeo a l’enllaç següent:

https://youtu.be/hIlwLJnLiFw