Arribada del grup d’alumnat alemany de Gütersloh amb el programa Erasmus+ i l’intercanvi d’alemany


Herzlich Willkommen! Benvinguts i benvingudes! 
L’agenda internacional de l’IES Sineu no atura i aquesta setmana donem la benvinguda a un grup d’alumnat de l’institut alemany Evangelisch Stiftisches Gymnasium Gütersloh que venen en el marc del programa Erasmus+ i de l’intercanvi de l’assignatura d’alemany. 
Durant aquesta setmana els hem preparat un programa cultural perquè coneguin millor la cultura mallorquina (ball de bot, classes de llengua catalana, etc) i el nostre sistema escolar. Els alumnes intercanviaran experiències i coneixements sobre els dos sistemes, faran pòsters digitals per aprendre les diferències i les similituds i vídeos amb tours virtuals del nostre centre. Així mateix es realitzaran sortides per conèixer indrets com ara les Coves de Drach, el Museu de Rafel Nadal, Palma i Manacor.  
Molt bona setmana!