1r Premi al concurs de clipmetratges de prevenció del consum de tabac en els joves.

Els alumnes de Ciències Aplicades a l’Activitat Professional: Mikel Mantxola, Tatiana Buchanan i Núria Torres de 4t ESO han participat al concurs de pòsters i clipmetratges de prevenció del consum de tabac en els joves, convocat per la Conselleria de Salut i Consum, l’Associació Espanyola contra el Càncer i l’Associació Balear d’Infermeria de les Illes Balears. Aquesta activitat ha estat coordinada per la Comissió Ambiental i la Comissió de Salut del centre. Per realitzar aquesta activitat els alumnes han tengut 5 sessions de prevenció del consum de tabac on s’han fet xerrades, debats, activitats i visionat de documentals. El vídeo realitzat, intenta mostrar, de forma metafòrica, la gran quantitat de substàncies nocives que estan presents el el tabac i que realitzen un gran dany a la salut ja que són impossibles de detectar.