Alumnes de 3r d’ESO i participants del Taller de Memòria de Sineu visiten Es Baluard

Alumnes de 3r d’ESO de l’IES Sineu conjuntament amb un grup de gent gran del Taller de memòria impulsat pel Consell de Mallorca, que es du a terme els dimarts a l’Ajuntament de Sineu, han visitat l’exposició “Tenir el castell al cap, dur el castell al cos” de l’artista Antònia del Río.

Aquesta activitat forma part de l’objectiu Intercanvi intergeneracional del projecte Erasmus+ d’Acreditació, que es du a terme a l’institut des del 2021 i fins al 2027. És la primera d’una sèrie d’activitats que es realitzaran al llarg del curs de manera conjunta.

Durant la visita d’avui al Museu d’Es Baluard i durant dues hores han tengut l’oportunitat de conèixer-se, visitar l’exposició i compartir records sobre aquell lloc, el Castell d’Alaró, que ens evoca sentiments i records especials.