I Jornada d’Escacs Intercentres IES Sineu-CEIP Rodamilans

Avui, dimarts 4 d’abril, s’ha celebrat al hall de l’IES la 1a Jornada d’Escacs Intercentres IES Sineu-CEIP Rodamilans. Un total de 33 alumnes des de 3r fins a 6è de primària ens han visitat i s’han enfrontat al taulell amb el nostre alumnat durant dues hores. L’experiència ha estat molt enriquidora per ambdues parts i esperam que aquest sigui només l’inici d’una llarga col·laboració. Des del centre, volem agrair l’esforç que han fet les organitzadors i els organitzadors d’ambdós centres, especialment en aquestes dates de final de trimestre. Finalment, també esperam que aquesta trobada hagi servit d’estímul per al nostre alumnat per continuar en el seu afany de superació en aquesta activitat tan positiva per al seu creixement personal. Fins la propera trobada!