Mobilitat d’alumnes Eramus+ Acreditació de Torí (Piemont – Itàlia)

La setmana de l’1 al 6 de maig vam tenir la visita de cinc alumnes i tres professors de l’Istituto di Istruzione Superiore “Tommaso D’Oria” de Ciriè (Torí). El projecte duia per títol “Nobody is an island” i va tenir com a objectiu fer una reflexió sobre la manera de relacionar-se els uns amb els altres, de mediar en els conflictes i de cooperar per aconseguir fites importants. També es va tractar el tema de l’atenció a la diversitat en totes les seves variants.

Entre els tallers i actes que vam dur a terme, hi van tenir un paper rellevant els tallers de Tote bags, els de mediació, la introducció a la llengua catalana i a la castellana, una sessió de jocs cooperarius i de dinàmiques de grups en anglès. També van fer una sessió de ciències, un taller d’electricitat i van ajudar l’alumnat de la matèria optativa de Cooperació i Serveis a la Comuninat a enllestir la Diada de Donació de Sang que va tenir lloc divendres 5.

Finalment, també van participar a una visita a l’Ajuntament i al mercat de Sineu i a una sortida per fer un taller de reciclatge al Port de Pollença.

No cal dir que va ser una experiència molt enriquidora per a ambdues parts i esperam poder-la repetir l’any que ve al seu centre!