Hem guanyat la WRO (World Robot Olympiad) a la categoria senior. Estam d’enhorabona!

Dissabte 20 de maig va tenir lloc a la UIB la WRO ( World Robot Olympiad ) , que és una competició per equips de 3 persones. Els  equips participants dissenyen, construeixen i programen robots per superar reptes. 

La WRO és una oportunitat perquè els joves s’acostin d’una manera lúdica a la tecnologia i l’enginyeria. Amb l’orientació d’un entrenador, els estudiants han de construir un robot innovador que haurà de superar un repte. D’aquesta manera, aprendran i demostraran la capacitat que tenen de resoldre problemes, al mateix temps que desenvoluparan competències personals. 

El nostre centre va participar amb dos equips a la categoria senior amb els equips Sineu 1 i Sineu 2. Idò, cal dir, que els dos equips es classificaren en primer i segon lloc. El premi a més de regals pels premiats ( primer ), dona lloc a la participació a la final nacional que es durà a terme el mes de setembre. Esperem que poguem participar amb els dos equips a la fase nacional, en tot cas estam d’enhorabona. Podeu veure més informació de la competició a l’enllaç: https://eps.uib.es/wro/.

Agrair l’esforç de l’alumnat per dedicar temps de classe a preparar el robot i programar-lo, a en Xisco el seu entrenador per la seva dedicació i, sobretot a les famílies per donar costat i recolzar totes les iniciatives del centre.