Siate benvenuti a Sineu!! Visita de 15 alumnes de Monza, Itàlia amb el programa d’Acreditació Erasmus + (2021-2027).

El diumenge 22 d’octubre vam donar la benvinguda a un grup de 15 alumnes italians, acompanyats de 2 professors, procedents de l’escola Casa Primaria Istituto delle Figlie della Carità Canossiane situat a la localitat italiana de Monza. Aquesta visita és una part integral del nostre projecte de acreditació Erasmus + 2021-2027 i té com a objectiu fomentar l’aprenentatge i la comprensió mútua entre les diferents cultures europees.

Durant la setmana que durarà aquesta mobilitat Erasmus+, més concretament fins el 28.10, els estudiants i els professors estaran immersos en una sèrie de tallers formatius dissenyats per reflexionar sobre la identitat europea, els valors que compartim com a ciutadans europeus, i la importància de la participació ciutadana. A més, aquests intercanvis proporcionen l’oportunitat de conèixer-se millor els uns als altres i establir vincles d’amistat que traspassem fronteres.

A més de les activitats acadèmiques, els estudiants italians tindran l’oportunitat de conèixer la nostra cultura i la nostra bellesa natural mitjançant visites culturals a les encantadores localitats de Valldemossa, Sóller i Port de Sóller, així com a la capital, Palma, i el mercat de Sineu.

L’equip d’acollida d’aquesta escola espera que els nostres convidats internacionals se sentin tan benvinguts com nosaltres ens vam sentir quan vam visitar la seva escola a Monza l’octubre passat. Aquest intercanvi és una oportunitat increïble per aprendre i créixer junts, creant vincles d’amistat que duraran tota la vida.

Agraïm a totes les famílies, al professorat participant i als estudiants italians per la seva participació en aquesta enriquidora experiència intercultural. Esperem que la seva estada a les Illes Balears sigui memorable i que retornin a Monza amb una comprensió més profunda de la nostra cultura i dels valors europeus que compartim.

L’Equip Erasmus+