Activitat amb n’Annabel Villalonga, cantant, compositora i glosadora del grup “Figues d’un altre paner”

L’alumnat de 1r. de Batxillerat del nostre centre ha participat a una de les activitats organitzades per la Comissió de Coeducació per conmemorar el 25-N. Gràcies a la Fundació Mallorca Literària hem gaudit de la proposta a càrrec d’Annabel Villalonga, cantant, compositora i glosadora. Integrant del grup folk Figues d’un altre paner.  Una xerrada-taller, un espai de conversa i reflexió sobre la violència masclista en la música popular i tradicional. Amb motiu del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència masclista, ens fan una convidada a fer una relectura del Cançoner Popular de Mallorca en clau de gènere amb la voluntat de capgirar el discurs de fons de les cançons i treballar-les partir de les fites feministes de la societat actual.