L’alumnat d’alemany de l’IES SINEU comença avui el seu viatge d’intercanvi cap a Gütersloh!

Avui, 13 de desembre, l’alumnat d’alemany del IES SINEU de 1r de Batxillerat i 4rt d’ESO ha començat la seva emocionant aventura a Gütersloh, Alemanya. Acompanyats pels professors Salvador Alberola i Paula Petrus, estaran allotjats en famílies alemanyes mentre participen en un intercanvi lingüístic i cultural cofinançat pel programa “Sprechen wir Deutsch” de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca de les Illes Balears.

Durant aquest temps, els estudiants experimentaran una setmana plena d’aprenentatge i connexió cultural, amb activitats que inclouen visites a l’escola amfitriona (Evangelisch Stiftisches Gymnasium Gütersloh), classes conjuntes, sortides culturals per visitar Münster i Bielefeld, mercats i concerts nadalencs i altres esdeveniments locals.

És una oportunitat inigualable per aprofundir en la llengua alemanya i intercanviar experiències culturals en un entorn enriquidor. Aquesta aventura proporcionarà als estudiants una visió autèntica de la vida alemanya durant la temporada de Nadal, connectant amb les seves famílies d’acollida i creant vincles que perduraran en el temps.

Els alumnes estaran a Alemanya fins al proper 20 de desembre.

Bona sort i molta diversió a Alemanya!
Gute Reise und viel Spaß in Deutschland!