Excursió amb l’alumnat d’alemany de 1r d’ESO al Cine Ciutat de Palma

El passat divendres, 2 de febrer, els alumnes de primer d’ESO de l’IES Sineu van viure una emocionant aventura cinematogràfica al Cine Ciutat de Palma. La jornada prometia una experiència única, submergint-los en el vibrant món de “Goodbye, Berlin”, una pel·lícula alemanya adaptada a la seva edat i basada en una exitosa novel·la juvenil.

En aquesta excursió, els estudiants van tenir l’oportunitat de gaudir d’una pel·lícula en alemany, subtitulada per facilitar-ne la comprensió. La trama, extreta d’una novel·la que ha conquerit cors a Alemanya, va transportar els nostres joves espectadors a Alemanya, oferint-los una visió única de la cultura i el llenguatge germans.

La elecció de pel·lícules en versió original no només és una experiència pels sentits, sinó que també proporciona beneficis educatius significatius. Veure pel·lícules en el seu idioma original ajuda a millorar les habilitats lingüístiques, la comprensió auditiva i la familiarització amb accents i expressions autèntiques. A més, aquesta pràctica fomenta una connexió més profunda amb la cultura i les tradicions del país d’origen.

Aquesta excursió no només va ser un passeig pel pais teutó, sinó també una finestra oberta a la riquesa de la llengua alemanya i la seva expressió artística a través del cinema. Agraïm la participació entusiasta de totes les famílies i alumnat de l’IES Sineu i esperem que aquesta experiència cinematogràfica sigui l’inici de moltes més aventures culturals.

Amb aquesta sortida contribuïm al Futur de Cine Ciutat

El Cine Ciutat és un espai vibrant de participació, llengua, talent balear, teatre, educació, innovació, acció social i mediambiental. Amb dedicació i passió, hem aconseguit que aquest cinema independent perduri al llarg del temps. No obstant això, avui enfronten un nou desafiament, ja que el futur de Cine Ciutat està en perill per la urgent necessitat de reparar i renovar les seves instal·lacions. És per aquest motiu que la col·laboració entre els centres educatius i aquest espai cultural esdevé d’allò més important per garantir que aquest espai únic continuï sent un far cultural i social a la nostra comunitat. ¡Junts, podem assegurar el futur de Cine Ciutat!

Fins a la propera pel·lícula!

El departament d’Alemany de l’IES Sineu