PRIMERS AUXILIS A MATER SINEU, IMPARTIT PELS ALUMNES DE 1r BATXILLERAT (ApS)

Els alumnes de 1r de batxillerat de l’IES Sineu, que cursen  l’optativa de Tècniques Experimentals (TEX) han impartit un taller sobre les tècniques bàsiques sobre RCP i OVACE als alumnes i treballadors de “Mater Sineu Centre d’Estudis – Espai gastronòmic Es Convent” (Mater Sineu).

Ha sigut una estona molt instructiva i participativa en la que també han participat els alumnes d’ALTER de l’IES SINEU.

Aquesta iniciativa s’engloba dins les activitats puntuals que es van fent entre alumnes de IES SINEU i aquesta entitat. És una forma de donar a conèixer diferents entitats que treballen dins els nostres municipis a la vegada que s’adonen de les aplicacions que tenen els coneixements que van adquirint, al seu dia a dia dins el centre, i com poden fer transferència, d’aquests coneixements, a persones del seu entorn més proper. 

Ha estat una experiència que repetirem en altres àmbits dels nostres municipis.