L’alumnat de 1r. de Batxillerat i de 1r. de Formació Professional Bàsica d’Administració i Gestió participa a la taula rodona “Desmuntant estereotips: les dones i l’esport”

L’alumnat de 1r. de Batxillerat i de 1r. de Formació Professional Bàsica d’Administració i Gestió ha pogut participar a la taula rodona “Desmuntant estereotips: les dones i l’esport” organitzada per la Unitat d’igualtat del Pla de Mallorca i la comissió de coeducació del nostre centre. Dones professionals de l’àmbit d’esport com na Rosa González, ciclista del Club ciclista d’Artà, , na Gabi Ocete i na Inès Tomàs, jugadores de bàsquet de l’Azul Marino o na Maria Oliver, ex-alumna del nostre centre, en l’àmbit del judo i dones com na Caterina Ferriol, alumna del nostre centre, futbolista de l’Atlètic Balears ens han plantejat els reptes que han hagut de superar al llarg de les seves trajectòries, els diferents estereotips existents i ens han encoratjat a continuar cercant la igualtat en un àmbit tan important com l’esport. Moltes gràcies per la seva participació.