L’alumnat de 1r Batxillerat gaudeix de l’obra de teatre “Romeo and Juliet”

L’alumnat de 1r Batxillerat de l’IES Sineu va tenir com a activitat extraescolar organitzada per Departament d’Anglès, una obra de teatre, Romeo and Juliet, oferida per la companyia de teatre FACE2FACE de Madrid.
Aquesta companyia de teatre ja havia fet les seves representacions a l’IES Sineu abans de l’època de COVID. Degut a l’aturada d’activitat, va deixar d’oferir el seu treball a les Illes Balears.
Es varen fer les gestions pertinents i divendres 15 de març, l’equip va venir al centre i representaren l’obra a la Sala d’Actes.
En referència a l’obra de teatre, «Romeo and Juliet», l’alumnat esperava trobar l’obra tradicional de Shakespeare, tal i com és ben coneguda per tothom. Tot i així, varen veure a dos detectius, Sherly Holmes i l’inspector Clouseau, en l’època moderna, investigant el que va passar entre les dues famílies enemistades i el perquè de la mort dels dos enamorats. Per tal de imaginar / representar els fets que realment varen passar, els membres de Face2Face varen agafar diferents alumnes per representar Romeo, Juliet i altres personatges de l’obra, en diversos moments. El fet de fer l’alumnat participar, és clar, va agradar a la resta i els va fer riure i estar més atents a l’obra.
L’alumnat va aprofundir en el clàssic de Shakespeare a classe a una sessió posterior a l’obra de teatre.