Quatre alumnes de l’IES Sineu faran part de les seves pràctiques en empreses a Itàlia i Alemanya gràcies al programa Erasmus+

Quatre alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes faran entre 5 i 13 setmanes de les seves pràctiques en empreses fora de Mallorca gràcies a una beca Erasmus+.

L’IES Sineu juntament amb altres 44 centres de les Illes Balears forma part del Consorci gestionat per la Conselleria d’Educació per executar un projecte Erasmus+ per permetre que alumnes de Cicles formatius de grau mitjà i de formació professional bàsica puguin tenir fons de la UE per a poder realitzar part o la totalitat de les seves pràctiques obligatòries del seu currículum en empreses d’un dels 28 països adherits al programa Erasmus+.

Aquest curs, s’han confirmat les 4 beques demanades per a 4 alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes: 2 alumnes han rebut una Beca Erasmus+ de llarga durada (13 setmanes) i realitzaran les pràctiques a Alemanya, un d’ells a Düsseldorf, a l’empresa ERGO i l’altre a la regió. Els altres dos, aniran a Itàlia, contretament a Faenza per fer les pràctiques durant 5 setmanes.

L’alumnat menor d’edat ha anat acompanyat per professorat del centre..