Reunió informativa amb famílies sobre els projectes de l’Acreditació Erasmus+ (Convocatòria 2024-2025).

Ahir dimarts 11 de juny a les 19 va tenir lloc una reunió informativa a l’IES SINEU per a les famílies interessades que els seus fills i filles que participin a les mobilitats d’alumnat a Polònia, Itàlia i Àustria planificades per al curs escolar 2024-2025. Així mateix es va explicar la importància i impacte que els projectes europeus estan tenint al nostre centre educatiu. Aquesta convocatòria ha sigut d’allò més exitosa ja que es varen personar un total de 72 famílies que varen ser degudament informades tant via Gestib com via butlletes informatives.  
Durant aquesta sessió, tal i com podeu veure a la presentació adjunta, es va informar sobre els objectius d’aquestes mobilitats així com els requisits per formar-hi part. 
Volem agrair a tot l’alumnat participant de la convocatòria 2023-2024 per haver preparat unes presentacions informant sobre la importància dels projectes europeus i sobre la seva experiència personal. Així amteix, volem agrair als tutors i tutores per la seva col·laboració recollint les butlletes informatives i fent recordatoris a l’alumnat. 
En cas de dubtes, precs o preguntes relatius als programes europeus escolars us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu erasmusacreditacio@iessineu.net


La comissió Erasmus+ de l’IES SINEU