Recaudació Mercadet de Nadal

Des de la Comissió de Solidaritat ens informen de la recaudació del MERCADET DE SEGONA MÀ DE NADAL.

Es va recaudar un total de 220 euros. Aquests doblers seran destinats a l’ONG“LA SONRISA MÉDICA” , una associació sense ànim de lucre que és pionera a Espanya en l’àmbit de l’acompanyament de Pallassos d’Hospital a pacients. Sonrisa Médica regala il·lusió i humor als Hospitals públics de les Illes Balears i creu fermament en l’alegria com a millor medicina, i en el potencial del pallasso d’hospital com a eina terapèutica.

Des de la Comissió volen mostrar el seu agraïment per la vostra participació. Moltes gràcies!

Podeu conèixer millora aquesta ONG als següents enllaços

1. Blog de Sonrisa Médica, on podeu trobar una mena de quadern de bitàcola amb les experiències dels pallassos/ses a l’hospital:https://sonrisamedica.org/payasos-ca/?lang=ca


2. Un canal de Youtube amb càpsules clownètiques. Aquests petits vídeos es varen començar a publicar durant la pandèmia, quan els pallassos no podien accedir a l’hospital, però els nins i nines continuaven amb les seves necessitats de riure.https://www.youtube.com/sonrisamedicabaleares