Orientació acadèmica: alumnat 6è de Primària

Orientació acadèmica: alumnat 6È DE PRIMÀRIABENVINGUTS I BENVINGUDES A L’IES SINEU!

 
A l’atenció de tot l’alumnat i famílies de 6è de Primària:
 

El proper curs començareu una nova etapa acadèmica que, no només suposarà un canvi de centre , sinó també novetats a l’hora d’entendre l’evolució educativa i cognitiva de l’alumne/a. Passareu de ser els grans en escoles d’una o dues classes per curs a ser els petits en un centre amb vuit o nou classes per curs. També passareu de tenir un quants mestres a tenir nou o deu professors/es diferents per a cada matèria.

El més important, com a nou alumnat, és l’evolució que fareu, tant pel fet de viure noves experiències com pel fet d’aprendre a ser persones educades, honestes i preparades per al futur . A l’IES Sineu hi fareu companys/es de nou pobles diferents del Pla de Mallorca: Sineu, Petra, Sant Joan, Ariany, Maria de la Salut, Costitx, Lloret de Vistalegre, Sencelles i Llubí i això serà molt important per a tota la vostra vida. 

Del centre haureu sentit contar moltes coses: fets, anècdotes, llegendes,… de totes elles quedau-vos només amb les bones. De ben segur que no vos equivocareu.

La integració és un pilar important del nostre centre, així com la disciplina i els hàbits. Som molt estrictes amb les normes, però també molt flexibles amb les situacions personals de cada un/a de vosaltres. Els resultats dels darrers anys ens avalen en la bona direcció.

L’Equip directiu treballa, i especialment des de cap d’estudis de primer cicle, per fer-vos un acolliment com cal mitjançant les visites d’antics alumnes a les escoles, les visites de famílies  al nostre centre o les reunions amb les famílies.

 

Per a qualsevol dubtes podeu enviar un correu electrònic a una d’aquestes persones:

A part de les matèries obligatòries, haureu de triar dues optatives:

 Optativa 1: Atenció educativa  
  Religió catòlica 
   
 Optativa 2: Segona llengua estrangera: Alemany 
  Cooperació i serveis a la comunitat 
  Igualtat de gènere 
   
   

A continuació podeu consultar el full de prematrícula, que és de caire orientatiu, i accedir al formulari de prematrícula, que serà actiu en començar el període de matriculació 2024-25 (del 25 de març al 14 d’abril).