TÍTOL DE TÈCNIC EN CUINA I GASTRONOMIA
Perfils professionals
- Cuinera/cuiner
- Cap de partida
- Empleada/empleat d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes
Competències
Executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, terminació / presentació i servei de tota mena d’elaboracions culinàries en l’àmbit de la producció en cuina, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.
Duració i horari
2000 hores durant dos cursos acadèmics, en horari de matí
Pla de formació
| 1r CURS – Mòduls | Sessions |
| Preelaboració i conservació d’aliments | 9 |
| Tècniques culinàries | 8 |
| Processos bàsics de pastisseria i rebosteria | 7 |
| Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments | 2 |
| Digitalització aplicada als sectors productius | 1 |
| Itinerari personal per a l’ocupabilitat I | 3 |
| 2n CURS – Mòduls | Sessions |
| Ofertes gastronòmiques | 3 |
| Productes culinaris | 10 |
| Postres en restauració | 8 |
| Anglès professional | 3 |
| Sostenibilitat aplicada al sistema productiu | 1 |
| Itinerari personal per a l’ocupabilitat II | 2 |
| Projecte intermodular | 1 |
| Mòdul optatiu | 2 |














































Anterior
Següent








