TÍTOL DE TÈCNIC EN SERVEIS EN RESTAURACIÓ
Perfils professionals
- Cambrera/cambrer de bar-cafeteria o restaurant
- Cap de rang
- Barman
- Ajudant de sommelier
- …
Competències
Realitzar les activitats de preparació, presentació i servei d’aliments i begudes, així com les d’atenció al client en l’àmbit de la restauració, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.
Duració i horari
2000 hores durant dos cursos acadèmics, en horari de matí
Pla de formació
1r CURS – Mòduls | Sessions |
Operacions bàsiques en bar i cafeteria | 10 |
Operacions bàsiques en restaurant | 9 |
Tècniques de comunicació en restauració | 2 |
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments | 2 |
Anglès professional I | 3 |
Itinerari personal per a l’ocupabilitat I | 3 |
Digitalització aplicada als sectors productius | 1 |
2n CURS – Mòduls | Sessions |
Serveis en bar i cafeteria | 7 |
Serveis en restaurant i esdeveniments especials | 8 |
El vi i el seu servei | 4 |
Ofertes gastronòmiques | 3 |
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu | 1 |
Itinerari personal per a l’ocupabilitat II | 2 |
Anglès professional II | 2 |
Projecte intermodular | 1 |
Mòdul optatiu | 2 |
Anterior
Següent