TÍTOL DE TÈCNIC EN SERVEIS EN RESTAURACIÓ
Perfils professionals
- Cambrera/cambrer de bar-cafeteria o restaurant
- Cap de rang
- Barman
- Ajudant de sommelier
- …
Competències
Realitzar les activitats de preparació, presentació i servei d’aliments i begudes, així com les d’atenció al client en l’àmbit de la restauració, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.
Duració i horari
2000 hores durant dos cursos acadèmics, en horari de matí
Pla de formació
| 1r CURS – Mòduls | Sessions |
| Operacions bàsiques en bar i cafeteria | 10 |
| Operacions bàsiques en restaurant | 9 |
| Tècniques de comunicació en restauració | 2 |
| Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments | 2 |
| Anglès professional I | 3 |
| Itinerari personal per a l’ocupabilitat I | 3 |
| Digitalització aplicada als sectors productius | 1 |
| 2n CURS – Mòduls | Sessions |
| Serveis en bar i cafeteria | 7 |
| Serveis en restaurant i esdeveniments especials | 8 |
| El vi i el seu servei | 4 |
| Ofertes gastronòmiques | 3 |
| Sostenibilitat aplicada al sistema productiu | 1 |
| Itinerari personal per a l’ocupabilitat II | 2 |
| Anglès professional II | 2 |
| Projecte intermodular | 1 |
| Mòdul optatiu | 2 |




























Anterior
Següent








