CFGM Serveis en restauració

TÍTOL DE TÈCNIC EN SERVEIS EN RESTAURACIÓ

Perfils professionals

  • Cambrera/cambrer de bar-cafeteria o restaurant
  • Cap de rang
  • Barman
  • Ajudant de sommelier

Competències

Realitzar les activitats de preparació, presentació i servei d’aliments i begudes, així com les d’atenció al client en l’àmbit de la restauració, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

Duració i horari

 2000 hores durant dos cursos acadèmics, en horari de matí

Pla de formació

1r CURS – MòdulsSessions
Operacions bàsiques en bar i cafeteria10
Operacions bàsiques en restaurant9
Tècniques de comunicació en restauració2
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments2
Anglès professional I3
Itinerari personal per a l’ocupabilitat I3
Digitalització aplicada als sectors productius1
2n CURS – MòdulsSessions
Serveis en bar i cafeteria7
Serveis en restaurant i esdeveniments especials8
El vi i el seu servei4
Ofertes gastronòmiques3
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu1
Itinerari personal per a l’ocupabilitat II2
Anglès professional II2
Projecte intermodular1
Mòdul optatiu2

Notícies