Inici Curs 2024-2025



Benvinguda, presentacions, grups…

Benvolgudes famílies i estimat alumnat

Amb molta il·lusió us donem la benvinguda a aquest nou curs escolar! Esperem que hàgiu gaudit d’unes merescudes vacances d’estiu i que torneu amb les piles carregades per afrontar aquest nou any acadèmic ple de reptes i oportunitats. Aquest nou curs ens dona una nova oportunitat per créixer, aprendre i compartir moments inoblidables.

A les famílies, us volem agrair la vostra col·laboració, empatia i confiança. Recordeu que la vostra implicació en la vida del centre és fonamental per a l’èxit dels vostres fills i filles. Junts hem de formar un equip que treballa per garantir la millor formació i futur possible per a ells. 

A l’alumnat, animar-vos a aprofitar cada moment que passeu al centren i recordar-vos que estem aquí per acompanyar-vos en aquest camí d’aprenentatge i creixement personal i acadèmic.  Vos desitgem un curs d’aprenentatges, amistats, èxits i ple de moments feliços per a tots vosaltres.

En aquests dies, fins dia 11 de setembre, estem treballant de valent per tenir tot a punt per l’inici del curs, enllestint els detalls i acollint al nou professorat que arriba al centre. En qualsevol cas, si teniu algun dubte, consulta o preg a realitzar, estarem encantats d’atendre-vos i ens posem a la vostra disposició pel que necessiteu.

Data d’inici dels diferents ensenyaments

EE – ESO – BATXILLERAT11 de setembre a les 8:00 h
FORMACIÓ PROFESSIONAL (GB, GM i GS)20 de setembre
ESPA27 de setembre

Llistes del curs

A partir de les 12:00 h de divendres 6 de setembre podreu consultar a quin grup està matriculat cada alumne. Les llistes d’ESO i Batxillerat estaran visibles al taulell d’entrada de l’IES per si és del vostre interès. De la mateixa manera, a través del GestIB, podreu visualitzar el nivell i lletra que cursarà vostre fill o filla en aquest any acadèmic.  

En cas de que no aparegueu en la llista o no tingueu cap lletra assignada no passeu pena perquè tot té solució, però serà necessari revisar que el procés de matricula s’ha conclòs correctament. Per això, l‘horari d’atenció diari de la secretaria i administració del centre és de 09:00 a 14:00 h del matí.