Taller de còmic

Entre els dies 16 i 17 de desembre de 2021 tots els alumnes que cursen 2n d’ESO del nostre centre van assistir a la xerrada «descobreix el món del còmic». Aquesta activitat, consistent a fer un repàs pels gèneres i característiques més importants d’aquest mitjà… Llegeix més»

Paraules màgiques

El Departament de Llengua Catalana ha organitzat una activitat ben divertida i participativa dirigida a l’alumnat de 1r. d’ESO: descobrir la màgia de les paraules gràcies al Màgic Cloquell. La màgia, la il·lusió i la llengua s’uneixen per mostrar-nos que les nostres paraules són màgiques.

Llegeix més»

Retotech

Hem tornat ha ser seleccionats a Retotech, concurs de robòtica a nivell nacional. Participen 251 centres de tot l’estat Espanyol dels qual 17 a Balears.Anem a presentar un projecte tecnològic a través de diferents tècniques de robòtica, programació i creació d’apps. Per participar-hi ens enviaran 5… Llegeix més»

Happy Erasmus days!!!

Happy Erasmus days!!

L’alumnat de tercer d’ESO que participa en el programa europeu Erasmus “Together we write the history of the future”, va celebrar divendres 15 d’octubre els “Erasmus Days” amb els seus companys i companyes de projecte italians i polonesos. 

Les activitats consistien a fer un… Llegeix més»