Fira final de curs científica – tècnica – social – humanística – artística – esportiva

Un altre curs més l’IES Sineu ha realitzat la seva Fira final de curs científica – tècnica – social – humanística – artística – esportiva. Tot l’alumnat del centre ha pogut visitar fins a 58 propostes d’experiments, experiències i activitats diverses organitzades pels diferents Departaments… Llegeix més»

Viatge d’intercanvi d’alemany cap a Bremerhaven!

L’IES Sineu es complau a informar sobre l’èxit de la darrera mobilitat del programa educatiu d’intercanvis “Sprechen wir Deutsch – On va parler français” de la Conselleria d’Educació i Universitats amb l’institut d’ensenyament públic alemany Schulzentrum Geschwister Scholl, situat a Bremerhaven. Aquest programa, que va… Llegeix més»

COMISSIÓ APRENENTATGE SERVEI SERRA DE TRAMUNTANA IES SINEU

Des de la Comissió d’Aprenentatge Servei Serra de Tramuntana volem compartir amb  la comunitat educativa del centre el projecte APS realitzant durant tot l’any amb la Presentació que també exposàrem a Lluc a la darrera trobada de centres APS de 2n any.

https://docs.google.com/presentation/d/1Wu7g5kkUDnbxcl9UScnggILmSQaKWPEJN-Z2Qal88Hw/edit#slide=id.g2de4cfbfc70_0_0

Han participat en el Projecte… Llegeix més»

Intercanvi amb l’institut alemany Evangelisch Stiftisches Gymnasium de Gütersloh: Un èxit rotund!

Del 5 al 11 de maig, l’IES Sineu ha tingut el plaer d’acollir un grup d’alumnes i professores de l’institut alemany Evangelisch Stiftisches Gymnasium de Gütersloh, en el marc del programa d’intercanvi en el marc del programa “Sprechen wir Deutsch – On va parler français”,… Llegeix més»

Presentacions de Batch Cooking Km.0 i Recuperant la memòria

Els alumnes de quart d’ESO han dissenyat, a l’assignatura d’economia i emprenedoria, dos projectes empresarials innovadors, basats en els objectius de desenvolupament sostenible: Batch Cooking Km.0 i Recuperant la memòria. Els dos projectes, han aconseguit el primer i segon lloc, respectivament, al concurs IEMPRÈN JOVE… Llegeix més»

Quatre alumnes de l’IES Sineu faran part de les seves pràctiques en empreses a Itàlia i Alemanya gràcies al programa Erasmus+

Quatre alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes faran entre 5 i 13 setmanes de les seves pràctiques en empreses fora de Mallorca gràcies a una beca Erasmus+.

L’IES Sineu juntament amb altres 44 centres de les Illes Balears forma part… Llegeix més»

1rBat. Científic. Visita Portes Obertes Hospital Comarcal d’Inca

Aquest dimarts 16 d’abril hem visitat, com si fossim treballadors de l’hospital, el departamemts d’anatomia patològica, radiogia, rehabilitació, farmàcia i la sala d’autòpsies. I ens han fet unes xerrades ben interessants sobre dermatologia, servei de comunicació i salut mental. A més de conèixer allò que no… Llegeix més»

L’alumnat de 1r. de Batxillerat i de 1r. de Formació Professional Bàsica d’Administració i Gestió participa a la taula rodona “Desmuntant estereotips: les dones i l’esport”

L’alumnat de 1r. de Batxillerat i de 1r. de Formació Professional Bàsica d’Administració i Gestió ha pogut participar a la taula rodona “Desmuntant estereotips: les dones i l’esport” organitzada per la Unitat d’igualtat del Pla de Mallorca i la comissió de coeducació del nostre centre.… Llegeix més»

L’alumnat d’alemany de l’IES SINEU comença avui el seu viatge d’intercanvi cap a Gütersloh!

Avui, 13 de desembre, l’alumnat d’alemany del IES SINEU de 1r de Batxillerat i 4rt d’ESO ha començat la seva emocionant aventura a Gütersloh, Alemanya. Acompanyats pels professors Salvador Alberola i Paula Petrus, estaran allotjats en famílies alemanyes mentre participen… Llegeix més»

Siate benvenuti a Sineu!! Visita de 15 alumnes de Monza, Itàlia amb el programa d’Acreditació Erasmus + (2021-2027).

El diumenge 22 d’octubre vam donar la benvinguda a un grup de 15 alumnes italians, acompanyats de 2 professors, procedents de l’escola Casa Primaria Istituto delle Figlie della Carità Canossiane situat a la localitat italiana de Monza. Aquesta visita és una part integral del nostre… Llegeix més»

Reunió informativa per a famílies del programa d’intercanvis d’alemany “Sprechen wir Deutsch-On va parler français 2023-2024”

Ahir 5 d’octubre de 2023 va tenir lloc la reunió informativa del programa d’intercanvis d’alemany “Sprechen wir Deutsch” en la qual s’ha informat sobre les dues mobilitats que es duran a terme durant el curs escolar 2023-2024 amb els instituts d’ensenyament secundari alemanys Schulzentrum Geschwister Scholl de Bremerhaven… Llegeix més»

Certificats de Professionalitat 2023-24

Us presentam els Certificats de Professionalitat del curs 23-24, formacions totalment gratuïtes i que proporcionen acreditacions oficials de:

INFORMÀTICA NIVELL 1Classes dilluns, dimecres i dijous (15:00-20:00)OPERACIONS AUXILIARS DE MUNTATGE I MATENIMENT DE SISTEMES MICROINFORMÀTICSOperacions auxiliars de muntatge de components informàtics.Operacions auxiliars de manteniment de sistemes microinformàtics.Operacions… Llegeix més»

Nou mural a la biblioteca del centre

Aquest nou curs la biblioteca de l’IES Sineu obre les portes de la millor manera possible, inaugurant aquest mural obra de la nostra estimada exalumna Mar García. I efectivament: llegir ens fa lliures. Per això us esperam a totes i tots a la biblioteca.

Premis en reconeixement al rendiment acadèmic i en reconeixement a l’esforç personat durant el curs 2022-23

L’IES Sineu, com cada any, ha lliurat els Premis en reconeixement al rendiment acadèmic i els Premis en reconeixement a l’esforç personal durant el curs 2022-23. Molts alumnes han aconseguit aquestes distincions. Seguiu esforçant-vos de la mateixa manera en el futur! Vam aprofitar l’avinentesa per fer lliurament dels diplomes als… Llegeix més»

El projecte “together we write the history of the future” arriba al final

Després de 3 anys plens d’activitats i mobilitats, ens acomiadem dels nostres companys polonesos i italians amb els quals hem treballat sobre l’Agenda 2030 i els 17 objectius de sostenibilitat. Hem analitzat i reflexionat sobre la importància d’actuar avui, en el nostre present, per tal… Llegeix més»

Projecte: Fomentam la biodiversitat en l’entorn escolar. Participació als premis ecoinnovació de la Fundació Endesa.

Durant aquest curs s’ha duit a terme un projecte per a la creació d’ecosistemes propis de les Illes Balears. Per dur-ho a terme han col·laborat diferents cursos de nivells distints. Per això els alumnes de Ciències Aplicades a l’Activitat Professional de 4t ESO i els… Llegeix més»